Γκερντ Μίλερ

Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ. Ποιος ήταν ο Γκερντ Μίλερ Ο Γκερντ Μίλερ γεννήθηκε στο Νέρντλιγκεν το 1945.


Einai Xryso Kai Ka8e Xrono To Foraei Allos H Kai Oxi Ti Einai Chrono Kai Niko

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγός του είχε δηλώσει πέρυσι πως ο Μίλερ φτάνει ήρεμα.

Γκερντ Μίλερ. Στα 75 του χρόνια ο Bomber Γκερντ Μίλερ ο σπουδαιότερος επιθετικός του γερμανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον αθλητικό κόσμο - Η σχέση ζωής με την Μπάγερν ο φύλακας άγγελος Φραντς. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα με. Γκερντ Μίλερ ο Bomber der Nation ποδόσφαιρο.

Ο Μίλερ γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1945 στην πόλη Νέρντιγκεν. Χωρίς τον Γκέρντ Μίλερ η Μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Ο Γκερντ Μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο έχοντας αποτελέσει έναν εκ.

Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα. FC Bayern are mourning the passing of Gerd Müller. Dictionary Collections Quiz Community Contribute Certificate WEBSITE LANGUAGE English Deutsch Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português.

Pronunciation of Γκερντ Μίλερ with and more for Γκερντ Μίλερ. Χωρίς τον Γκέρντ Μίλερ η Μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του Uschi.

How to say Γκερντ Μίλερ in Greek. Χωρίς τον Γκέρντ Μίλερ η Μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Την είδηση γνωστοποίησε η Μπάγερν Μονάχου στην οποία είχε περάσει.

Ο Γκερντ Μίλερ ήταν ο καλύτερος Γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της Ευρώπης με ρεκόρ ενός γκολ ανά ματς στις περισσότερες σεζόν του. Επιπλέον ο νυν σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν το 2018 είχε καταφέρει να φτάσει τα 365 γκολ στη LaLiga ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατείχε μόνος του τότε ο Γκερντ Μίλερ σχετικά με τα περισσότερα τέρματα σε ένα πρωτάθλημα ανάμεσα στα πέντε κορυφαία της Ευρώπης Αγγλία Ισπανία Γερμανία Ιταλία και Γαλλία. Απεβίωσε στα 75 του ο θρύλος του γερμανικού ποδόσφαιρου Γκερντ Μίλερ.

Ο Γερμανός επιθετικός θεωρήθηκε ως ο καλύτερο. The FC Bayern world is standing still today. Έφυγε στα 75 του ο Γκερντ Μίλερ Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ ο Der Bomber έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο Γκερντ Μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δείτε τα καλύτερα γκολ του Γερμανού θρύλου Γκερντ Μίλερ ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 158 σε ηλικία 75 ετών.

Ο Μίλερ γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1945 στην πόλη Νέρντιγκεν. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών ο αξεπέραστος Γκερντ Μίλερ δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ ο Γκερντ Μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα. Ο σπουδαίος Γκερντ Μίλερ το βομβαρδιστικό του 1970 που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 196364 ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου. Pronunciation of Γκερντ Μίλερ with and more for Γκερντ Μίλερ. Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα.

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου Γκερντ Μίλερ. Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου Γκερντ Μίλερ απεβίωσε στα 75 του No Result. Ο Γκερντ Μίλερ με μοναδική ιστορία με τη φανέλα των Μπάγερν Μονάχου και εθνικής Γερμανίας ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής 15 Αυγούστου του 2021.


Barselona Kupila De Jonga Za 75 Mln Evro Poverte On Stoit Svoih Deneg Korrespondent Sovetskogo Sporta O Poluzashitnike Ayaks Sport Futbolisty Futbol


Ert Moria Episkepsh Toy Germanoy Ypoyrgoy Gkernt Miler Multi News Gr Coat Lab Coat Miler


Ert Moria Episkepsh Toy Germanoy Ypoyrgoy Gkernt Miler Multi News Gr Coat Lab Coat Miler


Vitalij Dyakov Byli Momenty Kogda Vse Besilo No Ya Vykarabkivalsya Futbolisty Futbol Liga


Pin On Lava Sports

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here