φωτια στην νοτια ευβοια

Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 1207 σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ευβοίας. Οι φωτιές πολιορκούν τη χώρα - Καλύτερη εικόνα στον Βαρνάβα δύσκολες στιγμές στην Εύβοια - Είναι εφιαλτική η κατάσταση.


Korasida Evia Visiting Greece Evia Greece Greek Islands

Φωτιά τώρα στην Νότια Εύβοια -.

φωτια στην νοτια ευβοια. Καταστροφή δασών Εκτος ελεγχου η φωτια που ξεσπασε στην Ευβοιαη οποια εκτος. Πότε βγαίνει ο ΕΝΦΙΑ 2021. Παναγιώτα - Η φωτογραφία της έγινε πρωτοσέλιδο στον ξένο Τύπο.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται σε στοχευμένες προσβολές της πυρκαγιάς. Φωτια στην Εύβοια - Χαρδαλιάς. Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια.

Πριν 10 ώρες NewsIT. Μεγάλη φωτιά τώρα στην Εύβοια. Μάχη σε Καματριάδες και Γαλατσώνα να ανακοπεί το μέτωπο πριν την Ιστιαία picsvids 10 Αυγ 2021 0313.

Αύριο θα πάω στην Αθήνα ψέλλισε με δυσκολία ο κάτοικος. Με βάρκες θα μεταφέρουν κάτοικους στην Αγία Άννα 16 Αυγούστου. Φωτιά ΤΩΡΑ στην Εύβοια.

9 Αυγούστου 2021 2140. Αυτή την στιγμή έχουν κοινητοποιηθεί οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ από. Τα αεροσκάφη δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού εξαιτίας.

Φωτιά στην Εύβοια τώρα. Την ίδια ώρα τα γύρω χωριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι. ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ τωρα στην Βορεια Ευβοια στην περιοχή Λίμνη Βιντεο Εικονες Αυγ 3 2021 Αυγ 3 2021 Markos Ioannou Τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε στην Λίμνη Ευβοίας και κατευθύνεται προς τον οικισμό Ροβιές.

Η ΦΩΤΙΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ. Στην περιοχή συνεχίζουν να βρίσκονται και να εργάζονται εντός των καμένων εκτάσεων καθώς και για τη διασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς 160 πυροσβέστες με 80. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΕΥΒΟΙΑ.

Φωτιά στην Εύβοια. Φωτια στην Ευβοια Λύγισε δημοσιογράφος στον αέρα με κάτοικο που δεν εγκαταλείπει το σπίτι του Πού να πάω. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση 6 Αυγούστου 2021 Δραματική παραμένει η κατάσταση στην φωτιά στην Εύβοια που καίει ανεξέλεγκτα ενώ δεκάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή με πλωτά μέσα.

Φωτιά κοντά στο χωριό Αργυρό ξέσπασε πριν λίγο. Τα πρωτοσέλιδα αρκετών ξένων ΜΜΕ φιλοξένησε η φωτογραφία της κυρία. Φωτιές Πάνω α.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. Home ΒΙΝΤΕΟ ΕΥΒΟΙΑ ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ NEA ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΥΒΟΙΑΣ. Κραυγή απελπισίας από την κ.

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΥΒΟΙΑΣ. Μεγαλειώδης Λιτανεία στη Μονή Μακρυμάλλη για να σταματήσει το κακό Κυριακή 08 Αυγούστου 2021 1347. Φωτιά στην Εύβοια.

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον Δρυμώνα στην περιοχή της Λίμνης. Στο σημείο είναι οχήματα της πυροσβεστικής που προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Φωτιές Πάνω από 650000 στρέμματα οι καμένες εκτάσεις σε Εύβοια Αττική και Λακωνία έως το μεσημέρι της Κυριακής.

Κρήτη Σοκ για τη γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο Ποιοι λόγοι όπλισαν το χέρι του δράστη. Εκκενώνονται οικισμοί στην περιοχή Λίμνη Ευβοίας. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Συνεχίζει να καίει η φωτιά στην Εύβοια όπου με λίγο μετά τις 10 ξεκίνησαν να επιχειρούν και τρία εναέρια μέσα.

Μεγαλη φωτια στην Ευβοια. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι Πυροσβέστες σε τέσσερις ταυτόχρονες φωτιές σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα στην πυρκαγιά. Σε ύφεση η φωτιά στην Εύβοια.

0726 - 11082021. Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και μεταβαίνουν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα 18 άτομα πεζοπόρου τμήματος και 2 PZL.

Φωτιά στη Νότια Εύβοια Δυνατοί άνεμοι στην περιοχή On 14 Αυγούστου 2021 945 πμ Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα κοντά στις Πετριές στη Νότια Εύβοια. Τι θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στην Βόρειο Εύβοια - Στέγνωσαν οι βρύσες από νερό.

Τα πύρινα μέτωπα έχουν κυκλώσει τα χωριά Γαλατσώνα Ελληνικά Αγριοβότανο - νέες εκκενώσεις οικισμών φωτό βίντεο 8 Αυγούστου 2021 - 1104πμ.


Antiemboliastes Kanoyn Ntoy Stis Ekklhsies Neo 8ermo Epeisodio Se Iero Nao Vid In 2021 Character Thermos Neo


Pin On Travel Menoyme Ellada


Pin On Topia


Ektakto Epiase Fwtia Sthn Notia Eyboia Natural Landmarks Country Roads Landmarks


Mia Anasa Apo Th Limnh H Fwtia Sth Boreia Eyboia Etoimes Gia Ekkenwsh Oi Arxes The Hawks Ellados Outdoor Water River


Paralia Porto Mpoyfalo Dhmos Dystiwn Paralies N Eyboias Eyboia Evia Guide City Photo Photo Aerial


Youtube Griechische Kuche Kuche Griechisch


Troyfakia Me Abokanto Kai Karyda Akhs Petretzikhs Confectionery Recipe Confectionary Recipes Cookie Truffles


Glyko Koytalioy Ntomataki Syntages Mageirikhs Chefoulis Food Greek Sweets Stuffed Peppers


Faros Tamelos Keas Faroi Ths Elladas Lake Ocean Lighthouse


Pin By Magazino1 On Magazino1 North Korean North Korea Border


Pin On Epikairothta


Geyseis Ths Eyboias Ay8entika Amygdalwta Ydras Apo Thn Notia Eyboia Food And Drink Roses Menu Yummy Food


Ereynw Ara Yparxw What The Bleep Do We Know O Kaiomenos Braxos Sto Oros Olympos Ths Attaleias Outdoor Decor Home Decor Outdoor


Mes Sths Pentelhs Ta Boyna Nantia Karagiannh N Karagianni Greek Music Music Wrestling


Oi 20 Paralies Poy Apodeiknyoyn Oti H Eyboia Einai Enas Epigeios Paradeisos Dipla Sthn A8hna I Diakope In 2021 Greece Travel Places In Greece Travel Around The World


I Pinimg Com Originals B0 98 81 B09881d136a4394


Agia Kyriakh Stenh Eyboias Beautiful Places Greek Beauty Greece


Megalh Fwtia Twra Ston 8eologo Kaine Thn Sterea Ellada

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here